latinica  ћирилица
09/09/2023 |  13:33 ⇒ 16:11 | Autor: RTRS

Finale Internacionalnog košarkaškog turnira sutra u Banjaluci u 19.00 časova (VIDEO)

Finalna utakmica internacionalnog košarkaškog turnira u čast obilježavanja 50 godina KK Igokea biće odigrana sutra u Banjaluci u 19.00, umjesto u 20.00 časova, kako je bilo predviđeno, saopštili su organizatori.
Internacionalni košarkaški turnir "Prvih 50 godina Igokea" - Foto: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja
Internacionalni košarkaški turnir "Prvih 50 godina Igokea"Foto: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja

Utakmica će biti odigrana na centralnom terenu Nacionalnog teniskog centra u Banjaluci.

Organizatori navode da će utakmica za peto mjesto biti odigrana u 13.00 časova, umjesto u 14.30, a utakmica za treće mjesto u 16.00 umjesto u 17.00 časova u Sportskoj dvorani u Laktašima.

Danas će na teren će izaći veterani, a nakon toga je i duel Partizana i Turk Telekoma.

U prvom meču od 17.00 časova na teren će veterani Igokee protiv veterana prijatelja, dok od 18.30 časova igraju Partizan i Turk Telekom. Oba meča prenosiće RTRS, kao i sve mečeve na ovom turniru.

Јuče su odigrane dvije utakmice, a dobili smo i prvog finalistu. To je sastav CSKA koji je ubjedljivo bio bolji od Galatasaraja (88:50). Sastav iz Turske će i pored ubjedljivog poraza igrati za treće mjesto u nedjelju, dok će domaćin Igokea pokušati da dođe do petog mjesta.

U drugom meču košarkaši Partizana savladali su Hapoel (86:81), a trener Željko Obradović poslije meča bio je zadovoljan igrom, ali i fantastičnim ambijentom koji je viđen u prepunoj dvorani u Laktašima.

 

Turnir je svečano otvoren u srijedu, 6. septembra, u Banjaluci, a osim Igokee, učestvuju moskovski CSKA, beogradski Partizan, turski klubovi Galatasaraj i Turk telekom, te Hapoel iz Јerusalima.