latinica  ћирилица
28/12/2023 |  10:24 ⇒ 10:33 | Autor: RTRS

Vipotnik: Pokažimo humanost i pozovimo 1411

Ministar za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Bojan Vipotnik pozvao je građane Republike Srpske da se pridruže akciji "S ljubavlju hrabrim srcima", koja se tradicionalno organizuje pod visokom pokroviteljstvom predsjednika Republike Srpske, Milorada Dodika.
Bojan Vipotnik - Foto: Ustupljena fotografija
Bojan VipotnikFoto: Ustupljena fotografija

Vipotnik navodi da Republika Srpska već četrnaesti put decembarsko vrijeme darivanja, s ljubavlju, posvećuje hrabrim srcima, dokazujući da je zajednica koja zna šta je solidarnost i humanost. A humanost i solidarnost su, kako kaže, osobine koje brišu sve razlike i ne poznaju granice – osim one najvažnije: između dobra i zla.

- Dragi građani Republike Srpske, pokažimo da smo na strani dobra i pozovimo humanitarni broj 1411, kako bismo prikupili sredstva za uspostavljanje registra dobrovoljnih davalaca matičnih ćelija. Matične ćelije mogu nekome spasiti život! Budimo i u ovom zajedno. Darujmo ljubav, da bi nam se ljubav vratila! Pozovite 1411 i vidimo se u 20.00 časova na Trgu Republike Srpske, na platou ispred RTRS-a, da zajedno uživamo u humanitarnom koncertu - naveo je Vipotnik.