latinica  ћирилица
28/12/2023 |  21:19 ⇒ 29/12/2023 | 07:21 | Autor: RTRS

Cvijanović: Pokazali da imamo veliko srce (VIDEO)

Akcija "S ljubavlju hrabrim srcima" sve nas drži zajedno, pokazali smo svi da imamo veliko srce, rekla je Željka Cvijanović, srpski član Predsjedništva BiH, tokom četrnaeste donatorsko večeri "S ljubavlju hrabrim srcima".
Donatorsko veče - Foto: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja
Donatorsko večeFoto: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja

- Posnosna sam, jer ovo je plemenita stvar.  Dobar naš partner je i Vlada Srbije, koja je još jednom pokazala kako je i koliko uz nas. Ovim pokazujemo da želimo na najbolji mogući ljudski način damo doprinos zajednici u kojoj živimo i pomognemo onima koji su u potrebi - poručila je Cvijanović. 

      View this post on Instagram

A post shared by Željka Cvijanović (@zeljka.cvijanovic)

Donatorskoj večeri, pored Cvijanovićeva, prisustvuje i predsjednika Srpske Milorad Dodik, kao i brojne zvanice, među kojima su predsjednika NSRS Nenad Stevandić, premijer Srpske Radovan Višković, srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović i premijerka Srbije Ana Brnabić.

- Ne smijemo da zaboravimo ljude kojima je potrebno. Godina po godina, došli smo do 14. akcije i uvjeren sam da će ona trajati dugo, dugo - istakla je Cvijanovića.

Cilj akcije je prikupljanje sredstva za uspostavljanje registra dobrovoljnih davalaca matičnih ćelija. Podržite akciju i pozivom na broj 1411 donirajte jednu KM.