X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
Tvoje lice zvuči poznato
Muzički šou
Tvoje lice zvuči poznato
21:00
NA PROGRAMU
PONUTOSRIČETPETSUBNED
O EMISIЈI
Tvoje lice zvuči poznato

"Tvoje lice zvuči poznato" - ČETVRTA SEZONA POČINJE !!!

U šou koji iznenađuje, zabavlja i pokazuje transformacije regionalnih zvijezda gledaćemo nova lica.

Svake nedjelje deset takmičara je pred izazovom da izvedu muzičku numeru velike svjetske ili domaće zvijezde, preuzimajući u potpunosti njen vizuelni identitet. Tim šminkera , vlasuljara, koreografa i vokalnih trenera, rade na ovom preobražaju. Četveročlani žiri bira pobjednika večeri, a u ovoj sezoni šoua transformacije ocjenjuju: ANDRIЈA MILOŠEVIĆ, ALEKSANDRA RADOVIĆ I BRANKO ĐURIĆ ĐURO. Kao i u prethodnim sezonama na mjestu četvrtog člana iz emisije u emisiju gledaćemo neko novo poznato lice.

UČESNICI ČETVRTE SEZONE SU: Branislav Lečić, Mira Škorić, Dragana Mićalović, Stevan Anđelković, Tijana Dapčević, Edita, Leon, Pagonis, Bane Vidaković, Bebi Dol.

Novo voditeljsko ime ovogodišnjeg šoua je šarmantna Nina Seničar. Ona će biti sa takmičarima na sceni i u bekstejdžu, i biće im najveća podrška!

Od 1. oktobra nova sezona najuspješnije emisije u regionu! Novi takmičari, nove koreografije i nova uzbuđenja! Glumci, pjevači i voditelji pokušaće što vjernije da dočaraju domaće i svjetske zvijezde! Ko će oduševljavati, ko nasmijati , a ko pokazati svoje do sada neviđene sposobnosti pratite svake nedjelje od  21:00 čas!

Redakcija: Zabavni program

09/10/2017 | 09:12
Drugu epizodu najvećeg regionalnog zabavnog šoua „Tvoje lice zvuči poznato“ obilježila je visoka temperatura, mnogo smijeha i pokoja suza žirija, učesnika i publike. Žiri je bio posebno dobro raspoložen, a činili su ga stalni članovi Aleksandra Radović, Andrija Milošević i Branko Đurić Đuro, sa specijalnim gostom Draganom Brajovićem Brajom.
02/10/2017 | 14:36
Pobjednica prve epizode šoua Tvoje lice zvuči poznato je Bebi Dol, a 1000 evra će donirati Centru za zaštitu odojčadi, djece i omladine u Zvečanskoj ulici.