latinica  ћирилица
Šou svih vremena
muzičko-zabavni šou
Šou svih vremena
--:--
NA PROGRAMU
PONUTOSRIČETPETSUBNED
O EMISIЈI
Šou svih vremena

                                                      ŠOU SVIH VREMENA


MUZIČKO-ZABAVNI SPEKTAKL SA NIKOLOM KOЈOM


OD 8. DECEMBRA NA RTRS


„Šou svih vremena“ je serijal od 12 epizoda. Svaka epizoda gledaoce vodi u različitu godinu davno prošlih vremena. Period koji se obrađuje je od 1958. do 1989. godine. Ovo svojevrsno sentimentalno putovanje traje 90 minuta. „Šou svih vremena“ je potpuno novi format koji spada u žanr "Nostalgy show" programa. Kod nas nikad nije rađen i potpuno je autorsko i autentično djelo velikog tima poznatih domaćih TV autora koji su se odlučili na jedan smio korak pomjeranja granica kreiranja zabavnog programa na ovim prostorima. Gledaoci će imati priliku da uživaju u kombinaciji igranog i muzičkog programa, ali i da ispitaju svoje sjećanje u specijalno kreiranim igrama. Šou svih vremena vode Nikola Kojo i novo lice Maša Pavlović. Oni će u svakoj epizodi ugostiti poznata i omiljena imena koja su obilježila datu godinu svojim velikim sportskim ili pak glumačkim i pjevačkim uspjehom na cijeloj teritoriji nekadašnje SFRЈ. Ali, to nije sve jer Šou svih vremena predstavlja i one koji su date godine tek rođeni, proslavili prvi rođendan ili pošli u školu te će nam dočarati odrastanje u tom vremenu. Poseban delikates svake epizode je gostujuća pjevačka „superzvijezda“ – to su ljudi koji su imali hitove na mjestu broj 1 top lista „od Vardara do Triglava“.

Šou svih vremena prati porodicu Petrović kroz epohe i kako su oni reagovali na novitete koje svaka godina donosi. Gledaoci će uživati u maestralnim glumačkim vinjetama Nikole Koje u ulozi oca Ljube Petrovića, Vesne Trivalić kao majke Milene, Miše Somolova kao desetogodišnjeg sina Ivice i Maše Pavlović kao ćerke tinejdžerke Nede.

Autorsku ekipu serijala Šou svih vremena čini tim Adrenalina...


Šou svih vremena se emituje od nedelje, 8. decembra u 21 čas i 10 minuta, na programu Televizije Republike Srpske, a serijal će pretiti i gledaoci u Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji...

 

Redakcija: Zabavni program

16/02/2014 | 14:47
Gosti su Oliver Mlakar, Dunja Lango, Јelica Sretenović, Zvonko Bogdan, Parni valjak...