latinica  ћирилица
Otvorena vrata
III sezona kultne serije
Otvorena vrata
09:25
NA PROGRAMU
PONUTOSRIČETPETSUBNED
O EMISIЈI
Otvorena vrata

Otvorena vrata televizijska je serija nastala 1994. godine. Već u narednoj godini snimljena je druga sezona ove kultne serije, a gledaoci Televizije Republike Srpske su u 2013. godini imali priliku da se podsjete na obje pomenute sezone, kroz dogodovštine neobičnih likova, koji predstavljaju savremenu, građansku porodicu u Beogradu.

Humor serije OTVORENA VRATA išao je ispred vremena u kojem je nastao. U prilog tome govore činjenice da je serija danas popularnija nego kad je premijerno prikazivana. Nijedna druga serija nije naišla na takvu kontradiktornost u svojoj sudbini: od prvobitnog muka ili smijanja krišom – do kultne serije s više stotina hiljada ozbiljnih fanova.

Kreatori serije su Miloš Radović i Biljana Srbljanović, a glumačku ekipu i u trećoj sezoni predvode: Vesna Trivalić, Bogdan Diklić, Milan Gutović, Bojana Maljević, Nikola Đuričko, Olivera Marković, Zoran Cvijanović...

Јavni servis Republike Srpske se i ovog puta potrudio da svojim gledaocima obezbijedi sadržaje koji su aktuelni i plijene pažnju u regionu, što "Otvorena vrata" svakako jesu!

Redakcija: Zabavni program

04/02/2014 | 09:51
III sezona kultne serije Otvorena vrata uskoro počinje da se prikazuje na programu Televizije Republike Srpske, a šta sve možemo da očekujemo od nastavka, kroz svoj blog, najavljuje glumica Bojana Maljević.