X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
Banjalučka panorama
Banjalučka panorama
17:50
NA PROGRAMU
PONUTOSRIČETPETSUBNED

O EMISIЈI
Banjalučka panorama

Nova sezona unovom terminu-Banjalučke panorama ,svakog petka  od 17:50.

Kraj radne sedmice iskoristite da budete uz aktuelne banjalučke teme . Svakog petka pratite "ritam grada" kroz sedmični pregled dešavanja u  gradu!

Zanimljivi gosti, talentovani, mladi i uspješni Banjalučani ali i oni stariji zaslužuju pažnju svih nas. I vi možete da budete aktivni učesnici u emisiji-ono što je interesantno u vašoj sredini -podijelite s nama.

Kroz jednu od najstarijih emisija ukazujemo na sve pozitivne pomake u Gradu ali i one stvari koje je neophodno poboljšati.  

Banjaluka kao privredni , univerzitetski i kulturni centar Republike Srpske  ali i prestonica sporta -ima posebno mjesto u jednoj od najstarijih emisija sa tradicijom na  našoj Televiziji.

Vaša priča može biti tema naše emisije-pišite nam na adresu blp@rtrs.tv

 Banjalučka panorama - emisija "po mjeri" Banjalučana!

 

Redakcija: Informativni program

Kontakt:

17:50 | petak, 19. Oktobar
Za proširenje dotrajale Šargovačke ulice Vlada RS izdvojila milion maraka.
“Sajam zapošljavanja -Banjaluka 2018.”-biće organizovan u dvorani Obilićevo-očekuje se oko 300 otvorenih radnih mjesta iz različitih sektora. Svjetski virtuoz na violini Stefan Milenković na koncertu u Banjaluci pokazao svu raskoš svog talenta dok je festival mladog glumca Zaplet 10 mjesto gdje nas očekuje možda neki novi glumački virtuoz. Da “ne postoje nedostižni snovi” dokazala je srpska kraljica atletike Ivana Španović - Banjalučani je dočekali sa oduševljenjem.