X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
Dok selo spava
Ruska telenovela
Dok selo spava
18:30
NA PROGRAMU
PONUTOSRIČETPETSUBNED
O EMISIЈI
Dok selo spava

Dok selo spava     pon-pet 18.30

ruska telenovela

 

Ovo je priča o ljubavi. LJubav koja je bila slobodna, strastvena i neobuzdana. Nije bilo ograničenje za ovo osjećanje: ni socijalni ni bilo koji drugi disparitet na nju nije mogao uticati...

Marisa je jedan od glavnih likova. To je prelijepa mlada žena Kozak. Odgojio ju je brižni otac, koji joj je ispunjavao sve hirove i želje.

Sudbina je spojila Marisu i mladog plemića Stepana. Stepan stiže u selu Kozaka s voljenom djevojkom Aljonom da bi je spasio od neželjenog braka s bogatim i starim trgovcem Petrom Kolevanovom. Petr je istih godina kao i Aljonin otac. Međutim, njeni roditelji misle da je bogatstvo mladoženje važnije, te da bi i oni i njihova ćerka bili srećniji.

Bjekstvo je uništilo dobro porodično ime i Aljona će se sada teško udati. Uprkos tome, Kolevanov je odlučio da pronađe Aljonu i da je natjera na brak.

Dok su se krili, Stepan i Aljona su iznajmili kuću u selu gdje su se predstavili kao brat i sestra.

Na njegovu nesreću, Stepan spasava Marisu od smrti zbog njenog uplašenog konja. Djevojka se zaljubljuje u svog spasioca na prvi pogled i spremna je da ga natjera sa se oženi njome po svaku cijenu. Stepan je odbija i Marisa želi da se osveti. Ali ovo je tek početak priče...

 

Redakcija: Zabavni program