X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
Greh njene majke
Domaća serija
Greh njene majke
20:15
NA PROGRAMU
PONUTOSRIČETPETSUBNED
O EMISIЈI
Greh njene majke

GREH NJENE MAЈKE domaća serija, 18 epizoda, od 27.02. pon – pet u 20.15


Godina: 2009

Zemlja: Srbija

Žanr: drama

Forma: serija

Režija: Zdravko Šotra

Scenarij: Milica Јakovljević, Zdravko Šotra


Uloge: Ivana Јovanović, Ivan Bosiljčić, Ružica Sokić, Vojin Ćetković, Marija Vicković, Siniša Ubović, Nebojša Dugalić, Branka Pujić, Јasmina Avramović, Marinko Madžgalj, Danica Maksimović, Nikola Djuričko...

 

Radnja serije smještena je u Drugi svjetski rat u Srbiji. Serija prati Nedu, djevojku koja je vrlo mlada na tragičan način ostala bez roditelja. Sama na svijetu počinje borbu pokušavajući stvoriti sebi mjesto u društvu i životu, pokušavajući shvatiti što je to njena majka nekad učinila i zašto ona sada mora ispaštati zbog njenog grijeha.

Neda, koju tumači glumica Ivana Јovanović mora da se suoči sa stvarnim svijetom u kome vladaju muški principi. Vješta igra sudbine, prinudna udaja, zavjet njene majke iz prošlosti i potraga za pravom ljubavlju, dovešće je pravo u ruke muškarca koji joj je bio suđen. Iskušenja kroz koja prolazi i prepreke koje mora savladati, učinit će od glavne junakinje Nede osobu sposobnu da se na pravi način suoči sa svijetom u kojem živi i da u njemu nađe svoje mjesto i zasluži svoju sreću.

Redakcija: Zabavni program