latinica  ћирилица
MUZIČKA KUTIЈA | 23/04/2014 | 13:14

EGZIT: Nemaš kartu? Imaš prijatelje!

Ove godine na EGZIT AVANTURU kreće čitavo društvo! Od 23. aprila do 25. maja, ili do isteka zaliha u sklopu akcije, svaka ekipa od pet ljudi koji budu zajedno kupovali ulaznice za EGZIT ili EGZIT avanturu dobiće šestu ulaznicu za još jednog člana društva gratis.

I to nije sve: uz jednu besplatnu ulaznicu u okviru paketa, svi u društvu dobijaju po kartu za ROK@EGZIT festival, koji će se 11. juna održati na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, sa ''Queens Of The Stone Age'' kao hedlajnerima!

Okupi pet najluđih članova društva i šesti ide besplatno! Cijena ulaznice u BiH za EGZIT iznosi 116KM, a za EGZIT 136KM. Svi učesnici akcije koji se na vrijeme registruju dobijaju i besplatne ulaznice za Rok@EGZIT festival.

Ulaznice mogu da se kupe na prodajnom mjestu EGZIT festivala u Banjaluci, tačnije u turističkoj agenciji Sebastijan, Kralja Petra I Karađorđevića 99a.

Sada je prilika da iskusiš nezaboravno ljeto! Pet drugara, ROK@EGZIT festival, četiri nezaboravna dana na Petrovaradinskoj tvrđavi i još tri dana na plaži Јaz u Budvi, ukoliko se odvažite da krenete na uzbudljivu EXIT avanturu! Najbolji provod tvog života može da počne!

Petnaesto izdanje najboljeg evropskog festivala je u znaku velike osmodnevne EGZIT AVANTURE koja nas vodi na ROK@EGZIT festival 11. juna 2014. na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, na EGZIT festival, koji se na istom mjestu održava od 10. do 13. jula, kao i na SI DENS festival od 15. do 17. jula na plaži Јaz, jednoj od najlepših plaža Јadrana.