latinica  ћирилица
KAFA SA POZNATIM LIČNOSTIMA | 31/08/2014 | 18:07

Održana Kafa sa Miroslavom Ilićem

Miroslav Ilić u najavi najvećeg koncerta u poslednjih nekoliko godina u Banjaluci, potvrdio je još jednom status muzičke legende, nesebično dajući sebe na raspolaganje fanovima, koji su bili najbrži i prvi se prijavili na ''Kafu sa Miroslavom Ilićem'' u organizaciji Radio Televizije Republike Srpske.

Јoš jednom potvrđujući status simbola i uzora među pjevačima, Miroslav Ilić je danas u RTV Domu RTRS, pred oko sedamdeset fanova pokazao sve ono što ga čini izuzetnim, glas, stas, šarm i dovoljno strpljenja da odgovori na svako postavljeno pitanje, fotografiše se i dijeli autograme prisutnima.

Miroslav je otkrio i refren novog singla, koji najavljuje predstojeći, još neimenovani album i tako, pred vjernim fanovima, dodatno rasplamsao atmosferu pred večerašnji koncert u gradu na Vrbasu.

Veliki solistički koncert Miroslava Ilića uz pratnju orkestra Miše Mijatovića, večeras će se održati u vodenom parku Akvana u Banjaluci, a cijena ulaznice je pet maraka. Prihod od ulaznica će biti usmjeren u humanitarne svrhe, odnosno, ugroženima od ovogodišnjih poplava.

Pogledajte foto-galeriju "Kafa sa Miroslavom Ilićem"