latinica  ћирилица
MUZIČKA KUTIЈA | 08/10/2014 | 13:45

Glasajte za Egzit festival!

RTRS, na obostrano zadovoljstvo i u narednoj godini nastavlja saradnju sa najboljim evropskim festivalom za 2013. godinu, a sve o Egzitu moćićete saznati u enisijama Urbane Zone.

Sedmi put po redu, Egzit festival nominovan je za „Najbolji veliki evropski festival“, u okviru ''EFA – European Festival Awards'', najuticajnijeg evropskog festivalskog nagradnog takmičenja!

Egzit je u borbi za nagradu u konkurenciji sa 37 festivala iz 14 zemalja, zajedno sa belgijskim festivalom 'Tommorowland', danskim 'Roskilde', belgijskim 'Pukkelpop' i španskim 'Primavera Sound'. Uključi se u glasanje i doprinesi da Egzit odbrani svoju titulu najboljeg evropskog festivala, a učešćem možeš osvojiti ulaznice za neke od omiljenih festivala širom Evrope!

Pored nominacije za Egzit, nakon premijernog izdanja 'Sea Dance' Festivala, i ovaj jadranski festivalski biser je dobio nominacije na Evropskim festivalskim nagradama i to u dvije kategorije: za „Najbolji novi festival“, kao i za „Najbolji festival srednje veličine“, te su sada oba festivala u okviru Egzit Avanture u konkurenciji za prestižne festivalske titule!

Ako želiš da Egzit odbrani titulu najboljeg evropskog festivala svoj glas možeš dati ovdje, U padajućem meniju odaberi Egzit festival u kategoriji 'Best Major Festival' (prva po redu).

Na istom mjestu, možeš glasati i za 'Sea Dance' festival. U padajućem meniju odaberi 'Sea Dance Festival' u kategorijama 'Best Medium - Sized Festival' (druga po redu), kao i 'Best New Festival'  (četvrta po redu). Ostavljanjem svojih ličnih podataka, možeš da učestvuješ u nagradnoj igri, koja će možda baš tebi donijeti po 2 VIP ulaznice za sve pobjedničke festivale!

Glasanje traje do 27. oktobra, a pobednici, koje bira publika iz cijele Evrope, zajedno sa 'EFA' žirijem, koji čine istaknuti pojedinci iz sveta festivalske industrije, biće proglašeni na ceremoniji dodjele nagrada na festivalu 'Eurosonic Noorderslag' u Groningenu u Holandiji 14. januara 2015.