latinica  ћирилица
MUZIČKA KUTIЈA | 24/11/2014 | 13:27

Preporučujemo: “Movember žurka”

RTRS se priključio Movember-u, koji će kulminirati u subotu, 29. novembra u banjalučkom kafeu Pauza, pod nazivom ”Movember žurka”!

Muškarci iz cijelog svijeta su se pridružili akciji koja je počela 2003. godine, koja ima humani karakter jer se nastoji pomoći udruženjima koji se bore protiv raka testisa i prostate, odnosno oboljenja koja ugrožavaju zdravlje muškaraca. U vidu donacija nastoji se skupiti što vise novca da se pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Kafe Pauza iz Banjaluke, kao i prošle godine, pridružitiće se ovoj akciji, a to znači da su i ove godine, muškarci uzeli žilete u ruke i obrijali svoje brade. Bradu će puštati do 29. novembra kada će obrijati bradu i ostaviti samo brkove.

“Brke” koji su podržali movember akciju u Banjaluci, okupiće se u subotu, 29. novembra na Movember žurci! Svi koji posjete Kafe Pauzu tokom mjeseca novembra, mogu donirati sredstva u “brkin fond”, a sakupljeni iznos biće proslijeđen onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Posjetioci same žurke će moći da glasaju za najljepše brkove, a pobjednik će odlučiti kome će se uputiti sredstva iz ”brkinog fonda”. Biraće se i najatraktivniji stajling, dok muziku biraju Di DŽej brkovi: Kazo i Fili!

Kako pobjednici takmičenja ne bi ostali praznih ruku, pobrinuo se Egzit PR Tim BiH, koji će za vlasnike titula, za najljepše brkove i najatraktivniji stajling, obezbjediti nagradne ulaznice za Egzit i Si Dens Festival 2015. godine. Na ovaj način najbolji evropski festival za 2013. godinu pokazao je svoju društveno-odgovrnu stranu i još jednom pokazao zašto je najbolji!