latinica  ћирилица
KAFA SA POZNATIM LIČNOSTIMA | 25/12/2014 | 14:26

Održana “Kafa sa Željkom Samardžićem “

Željko Samardžić, koji je sinoć učestvovao na humanitarnom koncertu za izgradnju Roditeljske kuće djeci oboljeloj od malignih bolesti, potvrdio je još jednom status velikog humaniste i muzičke legende, dajući se nesebično na raspolaganje fanovima, koji su bili najbrži i prvi se prijavili na ''Kafu sa Željkom Samardžićem'', u organizaciji Radio Televizije Republike Srpske.

Željko Samardžić danas je u RTV Domu RTRS-a, pred sedamdesetak fanova pokazao sve ono što ga čini izuzetnim: glas, stas, šarm, kao i dovoljno strpljenja da odgovori na svako postavljeno pitanje, fotografiše se i dijeli autograme prisutnima.

Željko je otpjevao i refren novog singla, na opšte zadovoljstvo svojih poštovalaca, a otkrivši im i gdje gostuje povodom predstojećih praznika. Na pitanje jednog od fanova da li ima neostvarenih želja, rekao je da mu je neostvarena želja nastup na festivalu u San Remu, otkrivajući i da uskoro snima singl sa jednim italijanskim pjevačem , kao i da postoji mogućnost da nastupi u San Remu. Držimo mu palčeve da uspije u tome i ostvari svoju želju!

Pogledajte foto-galeriju "Kafa sa Željkom Samardžićem"