latinica  ћирилица
TVOЈE LICE ZVUČI POZNATO | 31/10/2017 | 10:02

Pobjeda Nenada Pagonisa u 5.emisiji: Na sceni se kretao kao pero laka, a udarao kao super teška kategorija

Desetoro takmičara, zajedno sa izvanrednim žirijem priredili su još jedno nezaboravno veče u šou programu „Tvoje lice zvuči poznato“ u kojem je kao pobjednik iz takmičarskog ringa izašao kik bokser Nenad Pagonis. Njegova imitacija Marka Entonija bila je jednom riječju izvanredna. Nastup za desetku - od transformacije, scenskih pokreta, gestikulacije sve do pjevanja na kome bi mu mogli pozavidjeti mnogi pjevači.

 Pagonis se na sceni pojavio zajedno sa Leonom i Editom koji su se našli u koži repera Pitbula i Entonijeve bivše žene, muzičke zvijezde i glumice DŽej Lo. I kao trio fantastiko bili su fantastični.


Na sceni TLZP izveden je i jedan duet. Gaga i Tijana oživjele su na najsmješniji mogući način DŽeja i malenu Daru Bubamaru. Svojim skakutanjem, akcijom poput strujnog udara zabavili su kompletan žiri i publiku.

Bane je takođe pokazao moć za neviđenu transformaciju uvlačeći se u kožu Tine Tarner, dok je Leka briljirao kao Figaro u operi Seviljski berberin i dokazao da je legenda kojoj je olako da ovlada scenom.

Bebi Dol, koja je prva nastupila, imitirala je vrhunsku pjevačicu Merimu Njegomir, a pravu kafansku atmosferu dočarala je Zorica Brunclik, tj. Mira Škorić pjesmom „A tebe nema“. Njena pjesma emotivno je pogodila Đuru i Andriju koji su čak i čaše lomili.


Najemotivniji je bio nastup Stevana Anđelkovića koji je oživio Tošeta Proeskog. Izvođenje za sve pohvale.