latinica  ћирилица
TVOЈE LICE ZVUČI POZNATO | 06/11/2017 | 09:57

6. epizoda - Mira Škorić savršeno "skinula" Mariju Šerifović i pobijedila

Mira Škorić je fantastično „skinula“ Mariju Šerifović i odnijela ubjedljivu pobjedu. Šestu epizodu najgledanijeg humanitarnog šoua u regionu „Tvoje lice zvuči poznato“ obilježile su nešto oštrije kritike žirija u sastavu: Aleksandra Radović, Andrija Milošević, Branko Đurić Đuro, na čelu sa Marijom Šerifović, kao specijalnom članicom žirija.

Epizodu je otvorio Branislav Lečić kao Dino Dvornik, koji je zbog premora imao malih problema, pa je nastup prekinut, ali je na zahtjev publike odlučeno da mu bude pružena još jedna šansa. Naravno, zasluženo!

Gaga Mićalović i Stevan Anđelković izveli su senzualan nastup kao Šakira i Maluma sa hitom „Šantaje“.

Edita i Bane Vidaković kao Tifa i Bora Čorba su nas svojim vatrenim nastupom vratili u osamdesete. Bane se privatno druži sa Borom i nada se da je Bora gledao nastup i smatra da su pobijedili ako mu se bude dopao nastup.

Bebi Dol oživjela je disko scenu kao Dona Samer i vratila nas u vesele sedamdesete.

Tijana Dapčević je sve podsjetila na omiljene pjesme Bebi Dol kada je nastupila kao ona i izvela numere „Hajde da pričamo o ljubavi“ i „Mustafa“.

Leon je izveo akrobatske skokove i dimom obavio cijelu scenu kao „Twenty One Pilots“.

Mira Škorić kao Marija Šerifović je svojim nastupom raspametila publiku i oduševila pravu Mariju Šerifović!

Nenadu Pagonisu, kao Heriju Stajlsu, se u romantičnom nastupu pridružila supruga Maja i sve iznenadila svojim pjevanjem. Saznali smo da zajedno pjevaju u rok bendu, i da, po mišljenju Maje, Nenad boks odrađuje, a da je potpuno posvećen pjevanju i ovom šou.

 

Pobednik, Mira Škorić, nagradu od 1000 evra dodijelila je Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije, za dječje odjeljenje.