latinica  ћирилица
TVOЈE LICE ZVUČI POZNATO | 20/11/2017 | 08:26

OSMA EPIZODA TLZP-A U ZNAKU EVROVIZIЈE

Pobijedio Leon, a Pagonis bio bijesan zbog imitacije Končite Vurst, pa poručio da naša djeca NE IDU njenim stopama!

Osma epizoda najgledanijeg regionalnog humanitarnog šoua "Tvoje lice zvuči poznato" bila je u znaku Evrovizije, takozvane  "TLZPvision", a takmičari su izvodili najpopularnije, najzabavnije, najslikovitije nastupe sa prethodnih takmičenja.

Redovnom žiriju u sastavu: Aleksandra Radović, Andrija Milošević, Branko Đurić Đuro, koji je preuzeo ulogu i drugog voditelja, pridružila se Katarina Radivojević kao specijalna članica žirija.

Pagonis je herojski izveo performans kao kontraverzna Končita Vurst u pjesmi „Rise like a phoenix“, a na kraju pjesme je bijesno zbacio sa sebe periku i haljinu i pojavio se u majici sa likom Nikole Tesle poručivši da su to vrijednosti kojima treba da učimo našu djecu.

Mira Škorić pojavila se u cipelama Marka Kona, zaprijetila žiriju uz rimu: „moja stara cipela ceo žiri viela“ i izvela numeru „Cipela“ u kojoj joj se pridružio i pravi Marko Kon.

Leka je nastupio kao biće iz pakla, kao finski predstavnik Lordi, sa krilcima i sjekirom, i zagrmio scenom, a pridružili su mu se poslije nastupa i njegovi ’gnomovi’.

Leon je zablistao kao bosanski pjevač Laka sa pjesmom Pokušaj i odnio sve simpatije sa ovom neobičnom, veselom koreografijom.

Tijana Dapčević imitirala je rumunskog pjevača Cezara, savršeno pjevajući operu, a izgledajući kao Gargamel.

Bebi Dol kao Tajči u numeri „Hajde da ludujemo ove noći“ je mirisala na Šanel 5, a voditelji su poludjeli uz Bebi.

Edita Aradinović kao Marija Šerifović sa pobjedničkom pjesmom Evrovizije „Molitva“ ponovo je briljirala i glasom i imitacijom.

Bane Vidaković kao Јorgos Alkois sa pjesmom „Opa opa“ potpuno je razdrmao žiri svojom energijom i fenomenalnim poznavanjem grčkog jezika.

Stevan Anđelković kao Željko Јoksimović sa pjesmom koja je trebalo da pobijedi na Evroviziji "Lane moje" podsjetio nas je na neke lijepe dane.

Dragana Mićalović kao Ruslana, ukrajinska pobjednica, izvela je potpuno divlji nastup.

Nakon glasanja žirija i takmičara pobijedio je Leon, a nagradu od 1000 evra dodijelio je nezbrinutoj djeci u Svratištu u Krfskoj ulici.