latinica  ћирилица
TVOЈE LICE ZVUČI POZNATO | 27/11/2017 | 08:51

Stevan Anđelković dirnuo pjesmom i odnio pobjedu u 9. epizodi

Јoš dvije epizode nas dijele od polufinala najpopularnijeg šoua „Tvoje lice zvuči poznato“ a u sinoćnjoj epizodi pored stalnih članova žirija Đure, Andrije i Aleksandre, u sudijskoj stolici bila je glumica Neda Arnerić.

Leon je prvi nastupio, izveo je duhovitu verziju pjesme Aspirin Seke Aleksić.

Edita je maestralno skinula pokrete Majkla DŽeksona.

Dragana Mićalović je glumački fantastično uradila zadatak. U nekoliko minuta provela je publiku kroz višedecenijsku karijeru Dragane Mirković.

Mira Škorić i Bane Vidaković glumili su Barbaru Strejsend i Reja Čarlsa i vratili nas u neka dobra stara romantična vremena, kada su melodije i emocije dominirale na sceni. Đuro je rekao da je očekivao nešto brže, po čemu je Rej bio poznat, i zamolio da malo ubrzaju ritam. Zatim su se Đuro i Andrija, kao Braća Bluz, pridružili Banetu i zaigrali uz pratnju Baneta na klaviru. Pridružio se i ostatak žirija, svi plesači izašli su na scenu i zaplesali u ritmu pjesme... sve je prštalo od dobre energije, a kukove su razmrdrale i Aleksandra i Neda.

Stevan Anđelković je za klavirom svirao i pjevao uživo pjesmu Olivera Dragojevića Magdalena uz Beogradski revijski orkestar pod palicom Miloša Markovića. Na molbu Nine, a uz pomoć Edite, izveli su još jednu pjesmu Bez tebe, koju je svako od učesnika posvetio svojoj voljenoj osobi.

Nenad Pagonis je posebno privukao pažnju voditeljke kao Leni Krevic sa dredovima i sa razdrljanim krznenim prslukom.

Leka je izveo pjesmu Plavi slon grupe Tvins sa specijalnim gostom Erom Ojdanićem. Nasmijali su žiri do suza svojim nadrealnim nastupom.

Tijana Dapčević imala je najatraktivniji nastup kao Tejlor Svift sa njenim novim hitom Look what you made me do.

Bebi je pokidala kao Cane Partibrejkers – savršeno ga je imitirala i pjevala uz pratnju bivših članova Partibrejkersa, uživo.

Stevan Anđelković osvojio je članove žirija i druge takmičare svojim izvođenjem i nagradu od 1000 evra uputio Јanji Đurković za protezu šake.