latinica  ћирилица
TVOЈE LICE ZVUČI POZNATO | 04/12/2017 | 09:48

Leka pobijedio u desetoj epizodi TLZP-a !!

Mira Škorić nije znala nijednu riječ u pjesmama, Edita oduševila maestralnom imitacijom Indire Radić.

 Deseta epizoda najgledanijeg regionalnog humanitarnog talent šoua "Tvoje lice zvuči poznato" je pokazala ko pravi najbolju parodiju, a ko najbolji ajvar, ko je najveća lavica i ko je koga prevario, a sve nas je iznenadio Andrija sa neočekivanim govorom protiv agresije. Specijalni gost je bio Mima Karadžić, a stalni članovi žirija bili su kao i uvijek: Aleksandra Radović, Andrija Milošević i Branko Đurić Đuro. Ovo je ujedno bila i posljednja epizoda pred polufinale, koje ćemo gledati sljedećenedjelje uživo i u kome će priliku da glasa dobiti i publika.

Edita ne samo što je skinula Indirin hrapavi glas u pjesmi Zmaj, a onda su ona i Andrija doveli sve do padanja na pod od smijeha, kada su objasnili kako se u kotliću pravi i proždrne ajvar.

Bebi Dol kao Ejmi Vajnhaus vladala je scenom i onako kako samo ona umije izvela hit „Valeri“.

Tijana Dapčević kao Madona je razdrmala studio i bacila se na sto žirija, kome su „poispadale oči“ od šoka.

Branislav Lečić kao Antonio Banderas u filmu Desperado prašio je scenom kao latino zavodnik u najboljem nastupu do sad.

Dragana Mićalović i Leon kao Nina Badrić i Dino Merlin prvo su zavodili, a onda su se međusobno varali i raskućili u duetu Ti si mene.

Stevan Anđelković kao Farel Vilijams i Mira Škorić kao Kejti Peri napravili su opšti haos na sceni, Mira je hrabro preživjela sve opasnosti i prepreke, a Stevan je bio tu da nas razgali i spasi je od ajkule.

Nenad Pagonis kao Đorđe Balašević uz hor Vokal Kids iz Pančeva prenio je poruku mira pjesme „Samo da rata ne bude“.

Bane Vidaković kao Bajaga oduševio je sve baladom "Od kada tebe volim", a zatim digao studio na noge uz pjesmu "Berlin".

Pobjednik 10. epizode, Branislav Lečić, nagradu od 1.000 evra donirao je Unicefu, za neki od njihovih programa za djecu, tako da će novac otići onima kojima je trenutno najpotrebniji.