latinica  ћирилица
TVOЈE LICE ZVUČI POZNATO | 11/12/2017 | 09:24

Pobjednik polufinala: Bane Vidaković, finalisti: Tijana, Edita, Leon, Gaga i Stevan!

Leka, Bane, Tijana, Edita, Leon, Stevan, Nenad, Bebi, Mira i Gaga su u polufinalnoj emisiji pored ocjena i komentara žirija i drugih takmičara čuli i glas publike koja je glasala sms porukama. Na osnovu sabranih poena saznali smo kojih pet takmičara ulazi u finalnu emisiju.

 Popularno takmičenje humanitarnog karaktera „Tvoje lice zvuči poznato“ bliži se kraju. Specijalni član žirija polufinalne emisije bila je Karolina Gočeva! Veliko uzbuđenje vladalo je i među takmičarima, ali i u žiriju.

Polufinalno veče otvorio je Bane Vidaković. Poslije imitacije Bajage, u čijoj je ulozi bio prilično statičan na sceni u posljednjoj emisiji, Bane dobija za polufinale imitaciju takođe ne mnogo pokretnog pjevača vojvođanskog „Garavog sokaka“. Bane je izveo malu improvizaciju koja je oduševila publiku.

Poslije Baneta, Gaga Mićalović je, kao Luz Kazal, izvela hit Manjifika "Pukni zoro"! Od Draganinog izvođenja podilazili su žmarci.

Poslije nježne Luz Kazal, na redu je bio žestoki Nenad Pagonis koji je imitirao grupu AC/DC! Pagonis je "nokautirao" publiku.

Edita je izvela dvije vrlo potresne pjesme grupe "Evanesence". Edita je poznata po tome što može da izvede sve moguće glasovne transformacije, na oduševljenje publike.

Poslije čarobne Edite, nastupila je Mira Škorić kao božanstvena Kaliopi.

Stevan i Leon Imedžin Dragons i Arijana Grande i Kendrik Lamar i Niki Minaž! Njih dvojica izvela su dva spektakularna nastupa!

Poslije ludila zvanog Stevan i Leon, nastupio je Leka kao Marčelo sa jednom od najjačih pjesama mladog muzičara.

Superenergična Tijana nastupila je u ulozi Pink! Tijana je izazvala ovacije publike.

Posljednja je nastupila Bebi Dol u ulozi Kristine Agilere.

Pobjednik polufinalne večeri Bane Vidaković donirao je 1000 evra u humanitarne svrhe !