latinica  ћирилица
TVOЈE LICE ZVUČI POZNATO | 18/12/2017 | 09:37

Pobjednik 4. sezone TLZP je STEVAN ANĐELKOVIĆ!

Drugo mjesto osvojila je Tijana Dapčević, treće Edita, dok su četvrto i peto mjesto zauzeli Dragana Mićalović i Leon. Specijalni gost žirija bio je Tonči Huljić.

Sinoć su isključivo glasovi publike odlučili ko će biti pobjednik i osvojiti nagradu od 25 000 evra koja ide u humanitarne svrhe, a svi operateri su se odrekli svog prihoda od glasova publike, koji će, uz pomoć humanitarne organizacije Dečje srce otići tamo gdje treba.

Bane, Bebi Dol i Mira Škorić su otvorili finale kao fantastična trojka iz grupe "Army of Lovers". Žiri je pohvalio njihov nastup, iako se za njih nije glasalo, a Tončiju je bilo posebno žao što nije imao priliku da svoj glas da njima.

Prvi finalista koji se pojavio na sceni bila je Tijana Dapčević u ulozi Fredija Merkjurija pjevajući hitove "Who wants to live" i "The show must go on".

Sljedeći finalista bio je Leon u koži Sinana Sakića izvodeći numere "Lepa do bola", a potom "Ej, otkad sam se rodio".

Treća po redu bila je Edita u koži Bijonse, pjevajući hit "Run the World".

Gaga je nastupala kao DŽenifer Lopez izvodeći numere "If you had my love" i "Get right".

Posljednji finalista na sceni bio je Stevan Anđelković koji je ušao u kožu Elvisa Prislija i otpjevao čuveni hit "Always on my mind".

Aleksandra i Andrija su ga poslije nastupa pohvalili govoreći da je on rijedak talenat, a Đura ga je proglasio "kraljem TLZP" – a.

Dok je glasanje trajalo, publiku u studiju je zabavljala Elena Risteska pjevajući svoj hit "Tekila".

Dok se čekalo prebrojavanje ostatka glasova, Andrija Milošević se na sceni TLZP pojavio u duhu devedesetih - u ulozi Snow-a pjevajući "Informer", a potom kao Đogani sa pjesmom "Idemo na Mars", u čemu mu se pridružila i Aleksandra Radović kao Slađa.

Publiku su zabavili i Nina Seničar i Nenad Pagonis u ulozi muzičke grupe "Azucar Moreno", izvodeći pjesmu "Bandido".

Јoš jedno iznenađenje večeri bio je i Branislav Lečić kao Haris DŽinović pjevajući "Laže mjesec".

Zatim je uslijedilo proglašenje četvrtog mjesta, koje je zauzela je Dragana Mićalović.

Uslijedila je nova imitacija! Branko Đurić Đura kao Tom DŽons sa pesmom "Seks bomb", a na sceni mu se pridružio i asistent režije TLZP Šeki.

Treće mjesto po glasovima publike zauzela je Edita, a drugo Tijana Dapčević koja se našla u ulozi Fredija Merkjurija.

Prvo mjesto pripalo je Stevan Anđelkoviću koji je osvojio 25 000 evra.

"Zahvaljujem se svima, publici i svojoj devojci. Bilo je jako teško postići sve ovo. Zajedno smo pobedili", bile su prve riječi pobjednika koji će vaučer od 25 000 evra pokloniti Dečjem odeljenju na Onkologiji Kliničkog centra Srbije.