latinica  ћирилица
13/10/2014 |  13:26 | Autor: Telegraf

Hoće li Albance dočekati pune tribine stadiona ЈNA?

Fudbalska reprezentacija Srbije nije dobro počela kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Francuskoj pošto su u Јerevanu odigrali 1:1 protiv Јermenije, ali šansu za popravni imaće već u utorak kada u Humsku dolazi selekcija Albanije.

Interesovanje za ovaj meč je bilo veliko, ali je donekle poljuljano nakon remija u Јerevanu i pitanje je da li će tribine biti ispunjene do posljednjeg mjesta. Svejstan je toga i predsjednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić.

"Očekujem oko 25.000 ljudi, s obzirom na to da imamo informaciju da je prodato 18.000 ulaznica. Nadam se dobrom navijanju i atmosferi, mada bi sve bilo bolje da smo pobijedili, istakao je Karadžić a prenosi Žurnal.

Prema nekim informacijama, očekuje se i veliki broj navijača iz inostranstva, a stadion bi svakako bio puniji da u utorak dolaze i domaći navijači.

Protiv Francuske, posjeta nije bila na zavidnom nivou (samo 10.000 gledalaca), a da li će se srpski navijači sada odazvati i pomoći nacionalnom timu da zabilježi prva tri boda u kvalifikacijama vidjećemo u utorak.