latinica  ћирилица
20/10/2014 |  10:47 | Autor: RTRS

Sedam utakmica, tri nove frizure, gola još uvijek nema

Mario Baleoteli u dresu Liverpula još uvijek nije postigao gol u Premijer ligi, iako je njegov transfer iz Milana na "Enfild" danima puno stranice svjetskih medija, piše goal.

Tako su neki precizno izračunali njegov učinak u Liverpulu na ovaj način: sedam utakmica, tri nove frizure, jedan gol (protiv Ludogoreca u Ligi šampiona)!

I kad imate obranu koja je u 13 od posljednjih 14 premijerligaških utakmica primila barem gol, a u napadu takvog sterilnog i izgubljenog Italijana, peto mjesto i devet bodova zaostatka za vodećim i ne izgleda tako loše. I još su ispred Mančester junjteda...

Mario Baloteli zaista konkuriše za najveći promašaj prelaznog roka. U šest premijerligaških nastupa odigrao je 426 minuta i ne samo da nema gola iz 22 udarca, nego je promašio četiri velike prilike, a koliko je koristan za tim pokazuje činjenica da ima 72,12 posto tačnih dodavanja i da je dobio svega 33,33 odsto duela. Od deset pokušaja driblinga prošla su mu samo dva...

Trener Brendan Rodžers nakon dramatične pobjede 3:2 kod KPR-a branio je svog napadača:

"Krenuće će mu, a meni je najvažnije koliko mnogo radi. Znate, govori se da je on došao kao zamjena za Suareza, a Luis je nezamjenjiv, svjetski talent. I ne tražim to od Marija, koji je odličan mladić, uživam raditi s njim. I posve drugačiji igrač od Suareza..."