latinica  ћирилица
31/10/2014 |  10:24 | Autor: sportal.rs

Lalatović razmišlja o odlasku s "Marakane"?

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović razmišlja o odlasku s "Marakane".

Eliminacija iz Kupa Srbije, vrlo slaba i neefikasna igra crveno-bijelih, jedna pobjeda u posljednje četiri utakmice, razlog su nezadovoljstva Ljutice Bogdana. Trener kaže da trenutno nema šta da promijeni.

"Ovo je maksimum! I bodovno i što se tiče igre. Nemam više šta da promijenim, sve sam probao, svi igrači su dobili veliku šansu. Ako ne pobijedimo Rad, nije isključeno da će doći do razlaza. Biće sve mnogo bolje na proljeće, ali potrebno je pregurati stvari dotad", saznaje Kurir da se ovim riječima Lalatović povjerio bliskom prijatelju.

Iz kluba sa "Marakane" su početkom sezone istakli da žele titulu, ali da ona nije prioritet koliko finansijska stabilizacija i podmlađivanje tima. Da ne može sve odmah i sada i da je potrebno odrediti prioritete posebno u situaciji u kojoj su crveno-bijeli, kada su igrači mjesecima neplaćeni, potvrda su minule godine, pa bi možda rukovodstvo s "Marakane" za promjenu trebalo da istrpi mladog stručnjaka i pružu priliku njemu i igračima.

Takođe, za Kurir je potvrdio jedan član najužeg rukovodstva crveno-bijelih da će se pričati o Lalatoviću poslije prvenstvenog meča protiv Rada.