latinica  ћирилица
20/11/2014 |  16:59 | Autor: RTS

Radnik zaposlen u ЈSD Partizan pokušao samoubistvo

Fudbalski klub Partizan saopštio je medijima da je radnik koji je danas pokušao samoubistvo zaposlen u ЈSD Partizan, a ne u fudbalskom klubu.

"Poštovani, povodom informacije koja se pojavila u medijima da je Goran Z. star 40 godina pokušao samoubistvo na stadionu u Humskoj, obavještavamo vas da je on radnik ЈSD Partizan, a ne FK Partizan. U vezi sa tim sve informacije možete dobiti od generalnog sekretara ЈSD Partizan Milana Obućine i direktora stadiona Partizana Aleksandra Stepanovića", navodi se u saopštenju fudbalskog kluba Partizan.

Podsjećamo, danas se u medijima pojavila informacija kako je radnik zaposlen u fudbalskom klubu Partizan pokušao je da se ubije na stadionu u Humskoj, ali ga je u posljednjem trenutku spasio kolega koju su prenijeli pojedini beogradski mediji.

Isti mediji prenijeli su informaciju  da je čovjek koji je zadužen za održavanje terena pokušao da se objesi, pošto je bio nezadovoljan načinom isplate zarada. On je, navodno, bio u grupi štrajkača koji su prije nekoliko dana odlučili da obustave rad zbog odnosa uprave prema zaposlenima. Poslije incidenta, na stadionu u Humskoj došli su policija i hitna pomoć kako bi situaciju doveli u normalu.