latinica  ћирилица
22/11/2014 |  11:59 | Autor: B92

Automobil sa šest osoba sletio u Dunav

Automobil u kojem je bilo šest osoba sletio je noćas oko 3.40 u Dunav kod Ade Huje u Beogradu. Ronioci su pronašli dva tijela, traga se za još jednom osobom

Tri osobe su uspjele da isplivaju. Vozač automobila, dobi 19 godina, nalazi se kod istražnog sudije. Prema prvim informacijama do nesreće je došlo kada je vozač automobila marke BMV izgubio kontrolu i sletio u vodu.

"Ljekarska ekipa je kod sve troje konstatovala sniženu tjelesnu temperaturu", rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Izvučeni su devetnaestogodišnji mladić sa hipotermijiom i znacima agresije, osamnaestogodišnja djevojka, takođe sa hipotermijom i mladić od 20 godina sa hipotermijom i prelomom lijeve nadlaktice.

Ekipe Hitne pomoći i policija su na mjestu događaja. Automobil je lociran, tu su i ronioci, čeka se dizalica da bi automobil izvukli iz vode.

RTS prenosi i da su osobe u vozilu koje je sletjelo u Dunav, na mjestu gdje je dubina oko pet metara, dobi do 16 do 20 godina.

Po nalogu višeg javnog tužioca Јasmine Stanković, vozaču D. Ј. koji je prevrnuo kola u Dunav na Adi Huji jutros oko četiri sata, određeno je zadržavanje u pritvoru, saopšteno je iz MUP-a.

Automobil marke BMV izgubio je kontrolu i sletio u Dunav kod Ade Huje kod restorana "Carska ohota".