latinica  ћирилица
16/12/2014 |  19:24 | Autor: TANЈUG

Uhapšeni pomagači Gorana Šarca koji je džipom usmrtio Novosađanku

Novosadska kriminalistička policija, u saradnji sa Policijskom upravom u Sremskoj Mitrovici, uhapsila je tri osobe zbog sumnje da su isjekle u dijelove "džip čiroki", kojim je usmrćena Novosađanka Marija Milešić (28), saopštio je danas Biro MUP-a za saradnju s medijima.

N. K. (32), D. V. (41) i P. R. (39) iz Sremske Mitrovice osumnjičeni su da su time pomogli Goranu Šarcu (32) poslije krivičnog djela, počinjenog 1. decembra.

Oni se terete da su isjekli u delove "džip čiroki", kojim je Šarac udario Mariju Milešić na Somborskom bulevaru a zatim pobjegao sa lica mjesta.

Policija sumnja da su isječcene dijelove vozila oni prodali topionici, kako bi priklrili tragove krivičnog djela.

Kako se dodaje u saopštenju, sva trojica će uz krivičnu prijavu koja ih tereti za krivično djelo pomoći učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela, biti dovedena na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici.

Policija traga za Šarcem koji je osumnjičen da je vozilom "džip čiroki", 1. decembra oko 17.45 sati na obilježenom pješačkom prelazu udario Mariju Milešić koja je preminula od povreda, a potom pobegao sa lica mesta.