latinica  ћирилица
22/12/2014 |  17:09 | Autor: SRNA

Sutra sunčano

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se očekuje sunčano vrijeme, sa malom do umjerenom oblačnošću, saopštili su meteorolozi.
Poslije podne, vedro - Foto: RTRS
Poslije podne, vedroFoto: RTRS

U Republici Srpskoj jutro će biti svježe na zapadu i sjeveru sa temperaturom iznad nule, a hladno sa mrazem u višim predjelima i dijelom na istoku, gdje će po kotlinama i oko rijeka biti maglovito.

Tokom dana sunčano, sa malom do umjerenom oblačnošću iznad kontinentalnih i planinskih predjela, a na jugu vedro, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Јutarnje temperature od jedan do pet, na jugu do osam, a dnevne od tri do devet, na jugu do 13 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 13.00 časova: Goražde i Ivan-sedlo dva, Rudo i Višegrad tri, Foča četir, Bugojno, Srebrenica i Kalinovik pet, Kupres, Sarajevo, Čemerno, Gacko i Han Pijesak šest, Livno, Mostar, Zenica, Bileća i Nevesinje osam, Drvar, Drinić i Mrakovica devet, Doboj, Stolac, Mrkonjić Grad i Novi Grad 10, Sanski Most i Zvornik 11, Trebinje, Tuzla, Čapljina, Ribnik i Srbac 12, Bihać, Bijeljina i Gradačac 14, te Banjaluka 15 stepeni Celzijusovih.