latinica  ћирилица
30/01/2015 |  10:58 | Autor: RTRS

Borac bez Žižovića otputovao na pripreme

Fudbaleri banjalučkog Borca otputovali su na pripreme u Hrvatsku bez Mladena Žižovića, koji je napustio klub.

Klub iz Platonove ulice otputovao je u Novigrad na pripreme za drugi dio sezone. Banjalučani će učestvovati na Istra "Winter Cup-u", gdje će se takmičiti u Grupi A, u kojoj su još Novi Pazar, Zavrč i Ilirija.

"Crveno - plavi" će prvi meč odigrati u subotu protiv Zavrča (15 časova). U ponedjeljak će snage odmjeriti sa Novim Pazarom (15) i u četvrtak će na megdan Iliriji. Od 7. februara se igraju utakmice za plasman, dok je finalni meč zakazan za 8. februar, prenosi portal "borac-sport.com".

Među putnicima za Hrvatsku nema Mladena Žižovića, koji karijeru nastavlja u Radniku iz Bijeljine.

" Žižović je juče obavio razgovor sa nama.Uzeo je ispisnicu i sa predsjednikom Upravnog odbora Draškom Ilićem dogovarao način isplate zaostalih potraživanja. Dobio je ponudu Radnika, biće desna ruka novoizabranom predsjedniku tog kluba Mladenu Krstajiću i želimo mu sve najbolje u karijeri", rekao je direktor Borca Robert Zrilić.

U Novigrad putuje Miran Kravić, nekadašnji omladinac zagrebačkog Dinama, do će se pripremama kasnije priključiti Kostić i Stevandić saopšteno je iz kluba.

Na pripreme u Umag i Novigrad jutros su otputovali: Asmir Avdukić, Branislav Ružić, Mladen Ilić, Srđan Bečelić, Vladimir Tučić, Aleksandar Subić, Borislav Pilipović, Nebojša Runić, Darko Đajić, Marko Јevtić, Miran Kraljević, Stefan Savić, Ajdin Redžić, Uglješa Radinović, Miloš Žeravica, Toni Јović, Petar Ilić, Mihajlo Savanović, Stefan Dujaković, Јoco Stokić, Damjan Marčeta, Elvir Koljić, Nikola Dujaković, Ivan Kostić, Bojan Macanović, Koča Krstović, Luka Gajić i stručni štab u sastavu: Vinko Marinović, Stojan Malbašić, Zoran Dragišić, Radovan Gajić, Miloš Mudrenović i Siniša Ćebić. Dušan Stevandić i Aleksandar Kondić će se priključiti ostatku ekipe danas ili sutra.