latinica  ћирилица
03/03/2015 |  11:47 | Autor: RTRS

SEHA - Borac gostuje u Zagrebu

Rukometaši Borac M:tela sastaće se danas sa ekipom Zagreba u posljednjoj gostujućoj utakmici u tekućoj sezoni SEHA Gazprom Јužni tok lige.

"Crveno-plavi" su u prvom dijelu sezone poraženi od Zagreba rezultatom 24:30.

Podjsećamo, Borac je u prošlom kolu savladao Tatran Prešov, i u prestonicu Hrvatske putuje kao pretposljednji tim na tabeli sa sedam bodova i učinkom od dvije pobjede, jednog neriješenog rezultata i 12 poraza.

S druge strane, tim Veselina Vujovića je dosadašnjem dijelu takmičenja odigrala je 16 mečeva, i ima učinak od 10 pobjeda i šest poraza, a Banjalučane dočekuje kao trećeplasiran tim na tabeli.

Pored nastupa u regionalnoj ligi, Zagreb se takmiči i u Ligi šampiona, gdje su izborili nastup u osmini finala.

"Očekuje nas jedna teška utakmica u Zagrebu. Idemo tamo bez rezultatskog imperativa, totalno rasterećeno.U osam dana igramo tri utakmice što je nama problem, pošto nemamo dovoljan broj igrača u rotaciji, tako da ćemo sutra da izrotiramo i podijelimo minutažu. Šansu će dobiti oni koji su manje igrali, pogotovo mlađi igrači.Ponavljam, idemo totalno rasterećeno i nadamo se jednoj dobroj predstavi", istakao je trener Borca Igor Rađenović, a prenio portal borac-sport.

Utakmica Zagreb - Borac igra se večeras u dvorani "Kutija šibica", sa početkom u 18 časova.