latinica  ћирилица
27/03/2015 |  17:08 | Autor: RTRS

U nedjelju, spektakularna druga epizoda X Factor Adria

Nastavlja se potraga za najvećom muzičkom zvijezdom regiona!

U nedjelju 29. marta, u programu RTRS-a pogledajte drugu epizodu najpopularnijeg pjevačkog šou programa u regionu!

Samo ove nedjelje, X Factor Adria možete da pratite na našem eksperimentalnom PLUS programu od 20.00 časova, a na programu RTRS-a odmah poslije utakmice, od 22.50. časova. 

Sudijama i publici u studiju, na još jednoj audiciji, predstaviće se brojni kandidati, od kojih su pojedini došli čak iz Afrike i Amerike! Samo oni koji najviše vrijede proći će u sljedeću fazu takmičenja.

"Svako tržište voli ono što je drugačije. To nešto posebno, 'drugačije' je dužnost ovog šou programa i odgovornost ovog žirija. To tražimo!“, kaže Tonči Huljić. "Individualnost tražimo. Nekog ko ima da nam nešto posebno podari, ne samo u muzici već i kao ličnost", naglašava poznata kantautorka Aleksandra Kovač.

"Bitno je da osoba ima muzikalnost u sebi, da ima scenski nastup i sve to zajedno čini to što mi tražimo – X Factor Adria", kaže Željko Јoksimović.

"Uvjeri me u to što mi želiš reći! Uvedi me u drugačiji svijet makar na par minuta!", Masimo poručuje takmičarima, a da li će mu neko od takmičara ispuniti želju, saznaćemo uskoro.

U novoj uzbudljivoj epizodi vidjećemo kandidate iz cijelog regiona, saznaćemo kom takmičaru je Aleksandra otpjevala pjesmu na bini i zašto, od koga najviše kanidati strepe i zbog čega su muški članovi žirija uputili izvinjenje svojoj koleginici, a zahvaljujući jednom kandidatu iz dalekih krajeva osjetićemo i pravi duh Afrike!

X Factor Adria

Da je ovoj popularni šou potpuno nepredvidiv, dokazuje i druga epizoda, jer nas u njoj očekuje spektakl: mladi učitelj iz Hrvatske je na binu izašao obučen kao žena, a šta se potom desilo – saznaćemo uskoro!

Takmičarima svakako ni ove nedjelje neće biti lako pred iskusnim sudijama. Čućemo iskrene komentare, dobronamjerne kritike, pohvale, zanimljive muzičke obrade, ali prije svega sjajne vokale!

Biće veoma dinamično, uzbudljivo i napeto do samog kraja!

Sve detaljnije informacije možete pronaći na sajtu xfactoradria.com i na zvaničnoj Facebook stranici www.facebook.com/XFactorAdria