latinica  ћирилица
31/03/2015 |  19:06 | Autor: RTRS

FK Crvena Zvezda u maju gostuje na Kosovu

Fudbalski klub Crvena zvezda je danas na svom zvaničnom sajtu potvrdila da će 4. maja gostovati u Gračanici, gdje će odigrati humanitarnu utakmicu protiv istoimenog kluba.
Stadion Crvene zvezde - Foto: RTRS
Stadion Crvene zvezdeFoto: RTRS

Meč je zakazan za 16 časova, igraće se u Sportskom kompleksu u Gračanici, a cijeli događaj biće dio akcije "Igrajmo za bebe na Kosovu", pošto će sav prihod sa ove utakmice biti uplaćen Porodilištu KBC-Priština-Gračanica, koje radi u otežanim uslovima i gdje zbog nedostatka sanitetskog materijala ima vrlo malo porođaja, prenose sportske.net.

Boravak u Gračanici Zvezdina ekspedicija će iskoristiti i za još nekoliko aktivnosti.

Planirano je da odmah po dolasku beogradski "crveno-bijeli" posjete manastir Gračanica, a biće i na ručku kod Vladike Teodosija.

Kad su u pitanju bezbjednosne mjere, od administrativnog prelaza do Gračanice, autobus će obezbjeđivati pripadnici Kosovske policije i EULEKS-a.

Gradonačelnik Gračanice Vladeta Kostić i zamjenik premijera Branimir Stojanović garantovali su bezbjednost svim gostima i zbog toga će snage koje obezbjeđuju autobus biti pojačane, saopšteno je na zvaničnom sajtu Crvene zvezde.