latinica  ћирилица
18/04/2015 |  20:44 | Autor: RTRS

RTRS proslavlja 23 godine postojanja (VIDEO)

Televizija Republike Srpske proslavlja 23 godine postojanja i rada. Svih proteklih godina bila je uz građane Srpske i informisala ih o aktuelnim događajima. Svojim radom i kvalitetom obećavaju da će tako biti i ubuduće.
RTRS - Foto: RTRS
RTRSFoto: RTRS

Prije 23 godine, tačnije 19. aprila 1992. godine, u teškim uslovima tadašnji radnici postavili su temelje sadašnjoj Televiziji. Danas, u savremenim uslovima, sa novom i modernom opremom, gledaoce mogu očekivati brojne novine.

Novi program RTRS plus, a i u tehnološkom smislu čekaju nas novi izazovi. Јedan od njih je i digitalizacija, rekao je generalni direktor Radio televizije RS, Draško Milinović.

Na 23. rođendan, Televizija RS načinila je još jedan korak naprijed. Od sutra naši gledaoci moći će da prate i novi program RTRS plus, najavio je direktor Televizije Milan Trbojević.

Čestitajući generalnom direktoru RTRS-a Drašku Milinoviću i svim zaposlenima 23. godišnjicu, predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik naveo je da je Radio televizija u protekle 23 godine postigla zavidne rezultate i postala programski sadržajan i što je najvažnije profesionalan i objektivan medijski javni servis svih građana Srpske.

Čestitke generalnom direktoru naše medijske kuće i radnicima uputila je i premijerka Željka Cvijanović, koja je rekla da je Televizija od svog osnivanja i emitovanja prvog Dnevnika do danas, prešla dug i težak put, dijeleći sudbinu svog naroda i odolijevajući brojnim izazovima.

Poželjela je još mnogo godina uspješnog rada, u nastojanju da i ubuduće zadrže stečeno povjerenje svih građana Srpske i nastave razvoj javnog servisa na profesionalan i odgovoran način.