latinica  ћирилица
26/04/2015 |  08:12 | Autor: Agencije

Lalatović: Ništa još nije gotovo; Milinković: Zadovoljni smo

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da trka za titulu nije još završena, iako je njegov tim poslije remija protiv Partizana (0:0) ostao na pet bodova zaostatka.

"Ne mogu da budem zadovoljan rezultatom, htjeli smo da pobijedimo i smanjimo prednost, ali nismo uspjeli. U prvom poluvremenu nije viđena lijepa igra, Babović i Lazović su imali šanse i to je bilo sve. U nastavku smo htjeli da dođemo do rezultata, imali smo odličnu priliku preko Parkera, ali nije postigao gol sa pet metara. Kasnije je Partizan bio bolji i imali smo sreće. Bila je ovo borbena utakmica, sa puno duela, Partizan je iskusan tim i znao je da odigra na rezultat", rekao je Lalatović poslije meča na konferenciji za medije.

On je dodao da je Partizan remijem u 148. "vječitom derbiju" bliži osvajanju titule, ali da se "crveno-bijeli" neće predati.

"Naravno da nije ništa gotovo, a to samo laik može da kaže. Ima još šest utakmica do kraja i 18 bodova je u igri. Partizan je bliži titulu, ali nećemo se predati".

S druge strane, trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je poslije utakmice da je zadovoljan ishodom i poručio da je njegov tim napravio značajan korak ka osvajanju titulu.

"Utakmica je počela sa dosta tenzije i naravno da nisu igrači krivi za to. Bilo je teško ući u meč zbog odlaganja od 45 minuta, ali poslije toga sve je proteklo u fer i korektonoj atmosferi između igrača i stručnog štaba dva tima. Partizan nije došao da osvoji bod, već da napravi nešto više. Izašli smo visoko, imali smo pritisak i veliku priliku Babovića, koji je nije iskoristio. Zvezda je bila bolja početkom drugog dijela, Parker je imao odličnu šansu, ali smo poslije toga mi preuzeli kontrolu. Zadovoljan sam ostvarenim, iako smo mogli više", rekao je Milinković na konferenciji za medije posle utakmice.

Milinković je istakao da će "crno-bijeli" uraditi sve da u nastavku šampionata zadrže pet bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu.

"Želimo titulu i učinićemo sve da dođemo do nje. Sada imamo bolji međusobni skor, što me posebno raduje. Partizan večeras nije išao na bod, ali i nije igrao bez špica jer je Grbić već bio na toj poziciji prethodnih godina. Htjeli smo da iskoristimo njegovu brzinu, kao i to što je već bio strijelac na ovom stadionu", rekao je Milinković.