latinica  ћирилица
08/05/2015 |  16:15 | Autor: RTRS

Aleksandru Kovač na snimanju posjetili sestra i dečko

Sudiju X Factora Adria Aleksandru Kovač u trenucima snimanja napete faze takmičenja “Kuće sudija“ posjetili su njena sestra Anja, koja je veliki poštovalac ovog takmičenja i studentkinja tv i filmske produkcije i Aleksandrin dugogodišnji muzički saradnik i producent Roman Goršek.

Aleksandra se u njihovom društvu opustila dok su razmjenjivali utiske sa snimanja. Dobro je poznato da Aleksandra i Roman sarađuju već 17 godina, i da je Roman zaslužan za muzičku produkciju svih Aleksandrinih pjesama, kao i onih koje su zajedno radili za najveće muzičke zvijezde regiona.

Roman se rijetko može vidjeti u javnosti, ali je dobro poznato da je on Aleksandrin čovjek iz sjenke, čije mišljenje i savjete posebno poštuje.

Podsjećamo, i ove nedjelje od 21.00 na RTRS-u slijedi još jedna epizoda uzbudljive faze takmičenja “Kuće sudija“, kada ćemo saznati koji kandidati iz Tončijeve i Aleksandrine grupe nastavljaju takmičenje u emisijama uživo.

Aleksandra nam otkriva kako se osjeća: “Neće biti lako ni meni ni momcima, ali sam svakom od njih rekla da je ovo tek početak njihove karijere i da će imati moju punu podršku i pomoć šta god da se desi. Teško je izabrati tri od šest vrhunskih izvođača, koji osim toga što su odlični pjevači, imaju sve što je potrebno da budu zvijezde.

Ova faza takmičenja je vrlo stresna, jer se pjeva pred samo dvoje ljudi, bez publike i aplauza i oni pjevači koji daju svoj maksimum u najtežem trenutku, pod velikim pritiskom, ostanu fokusirani i koncentrisani, i uz sve to prenesu emociju koju osećaju, su oni koji su spremni za lajv emisije!“

Sve detaljnije informacije možete pronaći na sajtu xfactoradria.com i na zvaničnoj Facebook stranici www.facebook.com/XFactorAdria