latinica  ћирилица
19/05/2015 |  16:51 | Autor: RTRS

Potpisan ugovor o nastavku saradnje između RTRS i Eutelsata (VIDEO)

Saradnja između najvećeg svjetskog satelitskog operatera i provajdera Eutelsata i RTRS danas je nastavljena potpisivanjem ugovora. Eutelsat servisira više od 5 hiljada kanala iz cijelog svijeta, a putem njihovog signala prvi, ali od sada i drugi program RTRS dostupan je gledaocima širom svijeta.
Potpisan Ugovor o nastavku saradnje između RTRS i Eutelsata - Foto: RTRS
Potpisan Ugovor o nastavku saradnje između RTRS i EutelsataFoto: RTRS

Strategija Eutelsata je da se razvija uz najnoviju tehnologiju i ispunjava zahtjeve svojih klijenata. Zato su i svrstani među najjače kompanije televizijskog tržišta koja privlači i najveći broj korisnika sa višestrukim prednostima satelita. Dio ove globalne kompanije već dvije godine je i RTRS, ali sada i uz pojačanje RTRS PLUS programa.

- Divim se brzom razvoju i privlačenju pažnje za vaš drugi program. Već vidimo rezultate. Sadržaji se razvijaju, program se razvija. Јoš jednom se zahvaljujemo što koristite Eutelsat za distribuciju vašeg programa dijaspori, ali i vašim gledaocima u zemlji. Mogu samo da RTRS-u poželim sreću i sve najbolje vašem televizijskom programu - rekao je Gvido Van Šprundel, direktor prodaje Eutelsata za Balkan.

Potpisan Ugovor o nastavku saradnje između RTRS i Eutelsata

Generalni direktor RTRS Draško Milinović istakao je da je važnost partnerstva sa Eutelsatom bitna zbog daljnjeg razvoja i još veće gledanosti oba televizijska programa i slušanosti radijskog programa Јavnog servisa RS, širom svijeta. To je kontinuirani proces razvoja ove medijske kuće.