latinica  ћирилица
24/05/2015 |  15:18 | Autor: SRNA

Brčko- Uhapšen jedan od osumnjičenih za ubistvo

Brčanska policija uhapsila je G.R. (22), koji se dovodi u vezu sa ubistvom Miloša Droce (23) u naselju Grčica u Brčkom, rekao je portparol brčanske policije Halid Emkić.
Policija Brčko distrikta - Foto: RTRS
Policija Brčko distriktaFoto: RTRS

G.R. je jedan od dvojice odbjeglih mladića za kojima je policija raspisala potjernicu jer su juče učestvovali u tuči sa tragičnim ishodom.

Emkić je rekao da se nad G.R. vrši kriminalistička obrada, te da će tokom dana biti predat Tužilaštvu Brčko distrikta.

- Policija nastavlja potragu za još jednim licem čiji su inicijali M.B. (23), koje se, takođe, dovodi u vezu s ubistvom - dodao je Emkić.

Prema njegovim riječima, nakon preduzetih istražnih radnji na rasvjetljavanju jučerašnjeg događaja u naselju Grčica, gdje je u tuči jedno lice smrtno stradalo, policija je identifikovala sve učesnike i prikupila veći broj dokaza i izjava lica.

- Dva lica koja su juče privedena pojaviće se kao svjedoci u postupku, dok se za sada odbjeglo, kao i lice lišeno slobode dovode u vezu sa krivični djelom ubistva - naveo je Emkić.

U tuči koja se juče oko 4.00 časa dogodila u Ulici Nikole Tesle u naselju Grčica nožem je izboden Miloš Droca, koji je podlegao povredama.