latinica  ћирилица
26/05/2015 |  12:50 | Autor: TANЈUG

Arnold Švarceneger će ponovo biti Konan

Holivudski glumac Arnold Švarceneger ponovo će biti Konan Varvarin, prenose elektronski mediji.

Švarceneger će čim završi obaveze vezane za film "Terminator genesis" (koji u bioskope u Srbiji stiže 2. jula zahvaljujući Taramount-u) započeti snimanje nastavka filma "Konan Varvarin" iz 1982.

Kako prenose mediji, producent i scenarista filma "The Legend of Conan" Kris Morgan nedavno je izjavio da će novi film biti nastavak originala DŽona Milijusa i logičan produžetak lika koji je stvoren filmom iz 1982.

"Kad ga ponovno sretnemo, Konan je već proživio život kao lopov, ratnik, gusar, kralj i legenda, a sad je starac", rekao je Mogan. "Starac koji i dalje vitla mačem".

Njegova namjera je da snimi film koji će ostati vjeran "brutalnom tonu" i viziji DŽona Milijusa i koji će pravi fanovi prihvatiti, a smatra da će mu pomoći i to što je u snimanje uključena prva generacija pravih obožavalaca originala.

"Prvi film bio je brutalan. Konana i volimo zbog njegove političke nekorektnosti. On ne razmišlja, on djeluje. A studio je od nas tražio da stvorimo nastavak dostojan filma iz 1982.", rekao je on.

Morgan je dodao i da će se u "The Legend of Conan" vratiti najmanje tri glumca iz prvog filma, ali nije otkrio o kome se radi.

Takođe, priče iz drugog i trećeg "Konana" će biti preskočene. Snimanje bi trebalo da počne ove jeseni.

"Konan Varvarin" zasnovan je na pričama Roberta E. Hauarda iz 1930-ih a beogradski Darkwood objavio je i strip hronike ovog junaka.