latinica  ћирилица
03/07/2015 |  18:55 | Autor: B92

Umro bivši fudbaler Zvezde Goran Gogić

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Goran Gogić umro je poslije treninga svog kluba Đingau Hainijua, potvrdio je njegov saigrač Đorđe Rakić.
Goran Gogić (Foto: StarSport) -
Goran Gogić (Foto: StarSport)

Kako piše kineska agencija Sina, Gogić, koji je rođen 24. aprila 1986. godine, kolabirao je i izgubio svijest poslije večernjeg treninga, brzo je prevezen u bolnicu, ali su ljekari samo mogli da konstatuju smrt, poslije neuspješne reanimacije.

Visoki momak iz Vrbasa, koji je mogao da igra kao defanzivni vezni i kao štoper, počeo je karijeru u Јedinstvu sa Uba, a igrao je još za Čukarički Stankom, Napredak iz Kruševca, Јavor iz Ivanjice, Јagodinu i Crvenu zvezdu.

Sa dva posljednja kluba osvajao je trofeje – najprije sa Јagodinom nacionalni Kup 2013. godine, a naredne sezone i titulu šampiona države sa Crvenom zvezdom.

Poslije osvojene titule sa "crveno-bijelima" otišao je u Kinu, zajedno sa Rakićem, gdje je na 15 utakmica upisao jedan pogodak.

Saučešće porodici iz Crvene zvezde

"Fudbalski klub Crvena zvezda izražava najdublje saučešće porodici i prijateljima Gorana Gogića, kao i svim navijačima našeg kluba koji su ga voljeli i koji su se zajedno sa njim radovali uspjesima koje nam je donio.

Gorane, brate naš Gogo, neka ti je vječna slava i hvala za sve što si uradio za crveno-bijele boje.

Zauvijek sa nama", stoji na sajtu Crvene zvezde.

Datum komemoracije, kao i mjesto i vrijeme sahrane biće naknadno objavljeni.