latinica  ћирилица
03/07/2015 |  23:04 | Autor: Agencije

Teodosić: Volio bih obući dres Zvezde

Plejmejker košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić puni baterije pred prirpeme "Orlova" za predstojeće Evropsko prvenstvo koje će se održati početkom septembra.

Teodosić će se reprezentaciji priključiti za dvije nedjelje,a izabranici Saše Đorđevića na Evrobasketu ciljaju medalju.

"Podsvjesno priželjkujemo medalju, ali očekujem veoma teško tamičenje, jer će mnoge ekipe doći u najjačim sastavima. Svi bi željeli da igraju na Olimpijskim igrama sljedeće godine i svakako da je to samo motiv više" rekao je Teodosić za Tanjug.

Srpski plejmejker ć i naredne sezone nositi dres CSKA iz Moskve, ali je komentarišući mogućnost da se jednog dana vrati u Srbiju priznao da priželjkuje dres Crvene zvezde.

"Više puta sam ponovio da bih volio da zaigram za Zvezdu, ali da sklonimo emocije na stranu, još uvijek je rano za mene kao košarkaša da se vraćam u Srbiju. Ipak, nadam se i iskreno priželjkujem da zaigram za crveno-bijele" priznao je Teodosić.

Tokom karijere, Teo je nastupao za FMP Železnik, Borac iz Čačka, Olimpijakos i CSKA, a jedan od najvažnijih ciljeva u nastavku karijere biće mu osvajanje titule prvaka Evrope.