latinica  ћирилица
27/07/2015 |  19:58 | Autor: RTRS

Rukometaši Borca počeli pripreme za novu sezonu (VIDEO)

Rukometaši šampiona BiH Borac m:tela počeli su pripreme za novu sezonu.

Trener šampiona Bosne i hercegovine Igor Rađenović dao je znak igračima da su pripreme počele. Neće biti puno vremena za uigravanje jer obaveze dolaze veoma brzo.

Do kvalifikacionog turnira za Ligu šampiona odigraće turnir u Beogradu, TV turnir šampiona u Doboju, te meč SEHA liga protiv Tatran Prešova.

"Praktično nam ostaju tri sedmice da se pripremimio i fizički i taktički, što naravno nije dovoljno, ali mi ćemo učniti sve da to što bolje odradimo i da početak svih naših obaveza dočekamo kako treba", rekao je trener Borca igor Rađenović.

Branislav Obradović kao kapiten predvodiće ekipu i ove sezone. Osim Lige šampiona, Borac će ove sezone igrati i SEHA ligu, a u Ligi BiH, očekuje ih odbrana titule.

"SEHA liga je iz sezone u sezonu sve jača. Ikreno ne znam da li smo mi slabiji ili bolji, ali svake godine se ekipe pojačavaju i ulažu u timove. Dosta tih ekipa su kandidati za fajnal-for Lige šampiona", rekao je Obradović.

Šest novajlija je u timu Borac M:tela, među njima i golman Tibor Ivanišević.

"Čast mi je što sam član Rukometnog kluba Borac, prije svega zbog imena koje on nosi, a i zbog takmičarskih ambicija koje su postavljene pred klub", rekao je Ivanišević.

Borac je danas pustio u prodaju i godišnje, kao i VIP ulaznice. Cvijena godišnje karte je 80 km, dok je za VIP ulaznicu potrebno izdvojiti 500 KM.