latinica  ћирилица
31/07/2015 |  11:22 | Autor: sportske.net

Van Gal kaznio Di Mariju sa 360 hiljada funti

Argentinski fudbaler Anhel Di Marija podnio je zahtjevza transfer, nezadovoljstvo u Јunajtedu je kulminiralo, on želi da se preseli u Pari Sen Žermen koji je bio njegova prva želja još iz vremena kada je napuštao Real Madrid.
Anhel Di Marija - Foto: REUTERS
Anhel Di MarijaFoto: REUTERS

Dok dva kluba pregovaraju o otkupnoj klauzuli koja je stala na ponudi od 44 miliona funti, Di Marija je nestao u akciji.

Van Gal je jasno istakao da niko u klubu ne zna gdje je Argentinac, neprofesionalno ponašanje uslovilo je kaznu od strane njegovog kluba.

Di Marija je dobio kaznu u iznosu dvonedjeljne plate, 360 hiljada funti jer se nije pojavio na treninzima na turneji u Americi, to je standardna kazna koja se izriče priikom ovakvih propusta.

Njegov slučaj počinje neodoljivo da podsjeća na slučaj Karlosa Teveza, koji je nakon sukoba sa Robertom Manćinijem otišao bez dozvole u Argentinu.

Ipak, za Di Mariju se ipak očekuje da će se pojaviti u Parizu u narednih 48 sati, te da odlazak iz Јunajteda želi da obavi bez pozdrava i suočavanja sa trenerima, saigračima i menadžerom.