latinica  ћирилица
01/09/2015 |  23:07 | Autor: RTRS

Borac m:tel predstavio Bojinovića, Trivundža produžio ugovor

Rukometni klub Borac m:tel predstavio je nejveće pojačanje ove sezone.

Mladen Bojinović potpisao je ugovor, dok je saradnju produžio i Srđan Trivundža.

Bojinović se u Borac vratio poslije 21 godine. U međuvremenu igrao je za Partizan, Ademar Leon, Bidasou, Barsleonu i Monpelje, sa kojim je osvojio i Ligu šampiona. Sada mu je sa Borcem cilj ući u veliko takmičenje.

"Presrećan sam. Znam šta će sada svi očekivati, šta će cijeli grad očekivati od Borca, ali naravno da smo svi spremni za te izazove i da želimo da pomognemo Borcu da što prije bude evropski klub. Cilj je da se Borac, grad Banjaluka i Republika Srpska predstave u najboljem svjetlu", rekao je Bojinović.

Do cilja bi trebalo biti lakše doći sa kapitenom Srđanom Trivundžom, koji je produžio ugovor sa matičnim klubom.

"Siguran sam da ćemo mi igrači pokušati dati svoj maksimum, da ostavrimo zacrtane ciljeve. Sigurno da treba imati strpljenja i nadam se da ćemo mi u tome uspjeti. Pozivam navijače da u što većem broju dođu u 'Borik' i zajedno se sa nama raduju plasmanu, nadam se, u Ligu šampiona", rekao je Trivundža.

Uprava je ispunila želje trenera što se tiče igračkog kadra i želi da "crveno-plavi" za vikend izbore Ligu šampiona.

"Smatramo da smo dovođenjem ovakva igrača zaokružili priču i napravili jednu ekipu koja možeda odgovori svim izazovima u narednom periodu", kazao je predsjednik UO RK Borac m:tel Milan Radović.

Kvalifikacije za Ligu šampiona na programu su za vikend u Banjaluci. Borac u polufinalu igra sa šampionom Austrije Alpla Hardom.

Prenos tog meča, kao i ostalih utamica sa turnira možete pratiti na programu RTRS.