latinica  ћирилица
02/09/2015 |  19:11 | Autor: Agencije

Ibrahimović: Milan je očajnički želio da me vrati

Prva zvijezda Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović izjavio je da je Milan očajnički pokušavao da ga vrati, ali da je on odlučio da ovu sezonu završi u Parizu.

Trener Milana Siniša Mihajlović zahtijevao je od čelnika kluba da mu ispune želju i dovedu Ibrahimovića, ali je morao da se zadovolji transferima Karlosa Bake, Luiza Adrijana i Marija Balotelija.

"Ukoliko me neki klub želi mora da se dogovori sa mojim menadžerom Minom Rajolom. Iskreno, raduje me kada me veliki klubovi traže, ali oni moraju da pričaju sa Rajolom", rekao je Ibrahimović.

Na pitanje šta misli o potencijalnom povratku u Milan, pošto mu sljedećeg ljeta ističe ugovor sa "Svecima", švedski fudbaler je odgovorio:

"Јoš ne znam, srećan sam u Pari Sen Žermenu i ovog ljeta sam donio odluku da ostanem. Znam da su u Milanu bili razočarani", rekao je Ibrahimović švedskim novinarima na okupljanju reprezentacije.

Ibrahimović je u Pari Sen Žermen došao upravo iz Milana i za dvije sezone odigrao je 85 utakmica i postigao 56 golova. Prethodno je nastupao i za Barselonu, Inter, Јuventus, Ajaks i Malme.