latinica  ћирилица
05/09/2015 |  07:41 | Autor: RTRS

Albanski fudbaleri se slikali sa čovjekom koji je upravljao dronom

Reprezentativci Albanije slikali sa preije početka kvalifikacione utakmice protiv Danske čovjekom koji je upravljao dronom u Beogradu.
Fudbaleri Albanije sa čovjekom koji je upravljao dronom u Beogradu (FOTO: Facebook) -
Fudbaleri Albanije sa čovjekom koji je upravljao dronom u Beogradu (FOTO: Facebook)

Na fotografiji se nalazi nekoliko albanskih igrača zajedno sa čovjekom koji je u Albaniji proglašen kao "heroj sa dronom".

Fotografija je nastala prije utakmice u glavnom gradu Danske, prenio je B92.

Selektor fudbačera Danske Morten Olsen rekao je nakon utakmice da je zgrožen fotografijom albanskih fudbalera i da takvim ljudima nije mjesto u fudbalu.

"Zgrožen sam slikom koju sam vidio prije meča na kojoj čovek koji je upravljao dronom stoji u hotelu sa albanskim igračima. To nije moralno i moram reći šta mislim o tome. Takođe, nema nikakve veze sa fer-plejom. Takvom momku nije mjesto tu, nije zaslužio", rekao je Olsen na konferenciji posle meča.

Danac je istakao da ne razumije presudu Suda u Lozani za koju tvrdi da je nepravedna.

"Naravno da moramo prihvatiti takav potez, ali ga ne razumijem. Ne razumijem presudu i može se reći da je presedan. Nije mu mhesto ovdje i nema veze sa pravednošću. Malo sam zbunjen što UEFA nije uradila ništa povodom ovoga", naveo je selekor Danske.

On je očekivao reakciju UEFA.

"Mi smo prešli preko tog problema, nismo ništa čuli od UEFA i mislim da je to nesportski. Ne samo zbog nas, nego i zbog Portugala, ni oni nisu sigurni. Poljednji mečevi biće izuzetno zanimljivi", zaključio je razočarani Olsen.

Utakmica Danska - Albanija zavšena je bez golova. Nakon ovog kola obje selekcije imaju po 11 bodova, jedan manje od Portugala, koji ima i utakmicu manje.