latinica  ћирилица
07/10/2015 |  18:39 | Autor: RTS

Uz "Kaljinku" i veliku tortu, u Šapcu proslavljen Putinov rođendan

Nije bilo rođendanske pjesme, ali su odjekivali "Kaljinka" i "Podmoskovske večeri". Nije bilo ni slavljenika, ni svjećica, ali se u zdravlje Vladimira Vladimiroviča Putina, u Šapcu slavilo uz rođendansku tortu.
Vladimir Putin   (Foto:itnetwork.com) -
Vladimir Putin (Foto:itnetwork.com)

"Nije 'moskva šnit', ali je zato bijela 'reforma', teška  12 kilograma i 900 grama, povodom rođendana našeg predsjednika Rusije", objasnila je Dragana Vuković.

Za 63. rođendan iz centra Šapca ruskom predsjedniku upućena je i zdravica.

„Državnik je pun ideja, čovek pravde, povjerenja, povrh svega on je prepun karaktera i poštenja. Srbijo i ruski rode, držimo se svi Putina, to su želje Ruske stranke pa i Nedić Milutina", rekao je Nedić.

Uz rođendansko slavlje Vladimiru Vladimiroviču Putinu i rođendanske želje.

„Želimo dobro zdravlje i da i dalje bude na čelu ruske imperije i da štiti interese svijeta a samim tim i interese Srbije“, poručio je slavljeniku Slobodan Nikolić, predsjednik Ruske stranke.

Slavljenički dezert od trećine kvadrata dovoljno veliki da se oslade partijski  simpatizeri i zainteresovani prolaznici.

Za one koji nisu za savez sa Rusijom, u stranci poručuju, da rođendanski performans svojim svjetskim političkim idolima, niko u Šapcu nije organizovao.