latinica  ћирилица
13/10/2015 |  13:58 | Autor: B92

Paunović: Јoš čekam angažman

Srpski trener Veljko Paunović rekao je u razgovoru za B92 da nije postigao nikakav dogovor o preuzimanju beogradskog "Partizana".
Veljko Paunović - Foto: TANЈUG
Veljko PaunovićFoto: TANЈUG

Bivši selektor omladinske reprezentacije Srbije koja je na Novom Zelandu osvojila titulu prvaka svijeta, ističe i da nema komentar na spekulacije i da intenzivno radi na pronalaženju novog angažmana.

Ranije danas Večernje novosti su prenijele informaciju da je uprava Partizana blizu dogovora sa svojim nekadašnjim prvotimcem, koji bi na klupi šampiona Srbije zamijenio Zorana Milinkovića.

- Stvarno nemam nikakav komentar, pošto ne komentarišem spekulacije. Јedino što mogu da kažem je da nisam pričao, niti sam se dogovarao išta sa bilo kim. Јedino što sam ja pročitao u novinama je da je Almerija zainteresovana za moje usluge, za Partizan prvi put čujem - rekao je Paunović za B92.

On je u međuvremenu postavljen za kordinatora Fudbalskog saveza Srbije između seniorske i mlade selekcije, ali, kako kaže, taj posao obavlja samo privremeno jer želi da se vrati trenerskom poslu.

- Aktivno radim na pronalaženju novog angažmana, jer mi je cilj da se što prije vratim trenerskom poslu. Vidjećemo kako će se stvari odvijati, ali se nadam da ću se u što kraćem roku naći u ulozi trenera - zaključio je Paunović.

Osim Almerije, španski mediji prenose da su za angažovanje Paunovića zainteresovani i čelnici Selte iz Viga.