latinica  ћирилица
01/12/2015 |  10:34 | Autor: Večernje novosti

Nadal: Јa mogu mnogo bolje u 2016. godini, Đoković ne može

Novak je u ovom trenutku skoro nepobjediv, a moje je da nastavim da radim žestoko, ne moram mnogo toga da promijenim u igri i sve će doći na svoje mjesto, rekao je Rafael Nadal.
Đoković, Nadal - Foto: Beta/AP
Đoković, NadalFoto: Beta/AP

Španac Rafael Nadal ubijeđen je da će se u narednoj godini vratiti u teniski vrh i da će smanjiti razliku u odnosu na najboljeg igrača svijeta Novaka Đokovića.

-Nova godina, novi početak. Nadam se da će biti mnogo bolja za mene. Novak je u ovom trenutku skoro nepobjediv, a moje je da nastavim da radim žestoko, ne moram mnogo toga da promijenim u igri i sve će doći na svoje mjesto. Sad ću da uzmem nedjelju dana odmora, poslije toga ću nastaviti sa pripremama za novu sezonu - rekaoje Rafael Nadal.

Nadal se pomirio sa činjenicom da je Đoković trenutno bolji.

- Kada vidiš da je neko bolji od tebe, na kraju moraš da se pomiriš s tim i da smisliš da nađeš rješenje. Tako sam i ja prihvatio činjenicu da je Novak trenutno bolji i nastavio žestoko da radim da bih smanjio tu razliku između nas. Smatram da u narednoj godini imam velike šanse protiv njega, jer ja mogu da odigram mnogo bolje nego u ovoj godini, a Đoković ne može.