latinica  ћирилица
12/01/2016 |  14:20 | Autor: SRNA

UKC: Počelo preseljenje ambulanti na Јužno krilo

Na Polikliniku Univerzitetskog kliničkog centra /UKC/ Republike Srpske /Јužno krilo/ počelo je preseljavanje ambulanti iz Centralnog medicinskog bloka i sa lokacije u centru Banjaluke.
UKC Banjaluka - Foto: RTRS
UKC BanjalukaFoto: RTRS

Sa Klinike za unutrašnje bolesti i Klinike za neurologiju danas je počelo preseljenje internističke, endokrinološke, reumatološke, hematološke, gastroenterološke i nefrološke ambulante, kabineta za ultrazvuk i za elektroencefalografiju.

Specijalističke i subspecijalističke ambulante Klinike za unutrašnje bolesti preseljavaju se sa lokacije u centru grada u Polikliniku na Paprikovcu.

Јuče su u novim prostorijama Poliklinike sa radom počele Prijemna internistička ambulanta i Prijemna neurološka ambulanta.

Sutra će sa Klinike za neurologiju početi preseljenje Kabineta za evocirane potencijale, a od 15. januara sa Klinike za unutrašnje bolesti počeće preseljenje hematološke dnevne bolnice, izuzev onkološke terapije, a sa Klinike za neurologiju kabineta za Elektromioneurografiju i specijalističkih ambulanti.

Od 18. januara sa Klinike za unutrašnje bolesti počeće preseljenje endoskopskih kabineta, a sa Klinike za neurologiju kabineta za ultrazvuk.

Zavod za laboratorijsku dijagnostiku preseljava se u potpunosti iz sadašnjih prostorija u zgradi Maternitea u novi prostor na prvi sprat Poliklinike gdje počinje sa radom od 17. januara.