latinica  ћирилица
09/02/2016 |  13:35 | Autor: TANЈUG

Ibanjez: Želim u Ligu šampiona

Fudbaler Crvene zvezde Luis Ibanjez izjavio je da ima veliku želju da se sa crveno-bijelima plasira u Ligu šampiona, ali da prije toga mora da osvoji šampionsku titulu u Srbiji.
Luis Ibanjez - Foto: Novosti.rs
Luis IbanjezFoto: Novosti.rs

- Mislimo samo na prvo proljećno kolo. Znamo koliko je derbi bitna utakmica, to je naš najveći rival i najveća utakmica koju imamo u prvenstvu, ali idemo korak po korak. Sada moramo da mislimo samo na Mladost. Što se tiče ljeta, nadam se da ćemo biti prvaci države i da ćemo uspjeti da se kvalifikujemo u Ligu šampiona - rekao je Ibranjez za klupski sajt sa pripremama na Kipru.

Argentinski lijevi bek igrao je dva puta Ligu šampiona sa zagrebačkim Dinamom i zna da neće biti lako proći tri runde kvalifikacija.

- Protivnici su jako teški i biće teško stići do najjačeg takmičenja koje postoji u fudbalu. Daćemo sve od sebe, a biću zadovoljan i ako uđemo u grupe Lige Evrope - ističe Ibanjez.

Ibanjez je osvrnuo i na posljednje pojačanje Brazilca Edsona da Silvu, za kojeg kaže da ima problem u komunikaciji.

- Odigrao je samo jednu utakmicu do sada. Teško mu je zbog jezičke barijere, ali trudimo se svi da mu pomognemo. Nadam se da će se što prije uklopiti kako bi i on nama pomogao na terenu - naveo je on i dodao da se ljetos brzo uklopio jer tih problema.

- Momci su me lijepo prihvatili. Nisam očekivao da će biti tako dobro i da ćemo napraviti tako dobru atmosferu u svlačionici, pogotovo zbog finansijske situacije koja nas je pogodila - zaključio je Ibanjez.